OKTATÓI CSAPAT

Érdi ViziSport oktatás
Petruska László

10 éves koromban kezdtem el úszni Százhalombattán, majd aktív versenyzői pályafutásomat befejezve 20 éves koromban a TF-en edzői képesítést szereztem. Ekkor már hetente kétszer foglalkoztam csoportos úszásoktatással. Az oktatást és edzést azóta is fő- illetve mellékállásban a mai napig nagy szeretettel csinálom, több élvonalbeli versenyzőnek adtam meg az alapokat a későbbi sikerekhez. Az érdi úszósportban 8 éve tevékenykedem, az utánpótlás kinevelése és versenyzői pályafutásuk elindítása a feladatom az oktatókkal és az edzőkkel együttműködve. Ezen kívül az iskolai úszásoktatásból is kiveszem a részemet, valamint a „fitness” - csoportoknak tartok edzéseket. Az eddigi munkám elismeréseként vettem a felkérést az ügyvezetői megbízatásra, ami nagy lehetőség és egyben nagy kihívás is, aminek legjobb tudásom szerint igyekszem a jövőben megfelelni.

Érdi ViziSport oktatás
Fülöp Henriett

Fülöp Henriett vagyok, úszás szervező. Fiatal koromban, mint úszó magam is belekóstolhattam a versenyzés világába, ami megmutatta számomra az úszás értékeit, valamint ezt a rendívül egészséges életformát. Az elmúlt 12 évben legfontosabb hivatásomnak tekintettem, hogy az érdi és a környező településeken élő óvodás és iskolás gyermekeknek minőségi és szervezett úszásoktatást alakítsak ki és üzemeltessek kollegáimmal együtt. Eddigi munkáim során igen komoly kihívásoknak feleltem meg. Feladataim közé tartozik az új ügyfelek (iskolák és óvodák, továbbá a szülők) elérése, felkutatása, valamint a visszatérő ügyfelekkel való napi kapcsolattartás, a befizetések kezelése. Központi összekötő szerepet töltök be a szülők és az oktatók között, valamint az oktatási intézmények (óvodák, iskolák vezetőivel és munkatársaival). Különösen értékesnek tartom a csapatmunkában való részvételt, korábbi munkahelyeimen, mint életmód tanácsadó, később az úszósport világában, mint ügyvezető megtanultam motiválni is az embereket. Munkavégzésemet határozottság, pontosság és félreérthetetlen kommunikáció jellemzi. Ebből fakadóan, valamint a visszajelzések alapján nagyon jó kapcsolatot ápolok a hozzánk járó gyermekekkel és szüleikkel. Remélem, hogy minél több gyermeket hozzásegíthetek ehhez a helyben rendelkezésre álló, egészséges mozgásformához. Szeretettel várom megkeresésüket, a gyermekeknek pedig jó sportolást kívánok!

Érdi ViziSport oktatás
Egerszegi Klári

Egerszegi Klári vagyok. 1995-ben végeztem a Testnevelési Egyetem úszás szakedzői szakán. Egyetemi éveim alatt lehetőségem volt bekapcsolódni a Bp. Spartacus úszószakosztályának munkájába. Megismerhettem a szakosztály munkáját az oktatástól az utánpótlás nevelésen keresztül egészen az olimpiai felkészítésig. Nagyon sokat tanultam Kiss László mesteredzőtől és az egész edzői teamtől, amiért nagyon hálás vagyok. Az egyetem elvégzése után munkalehetőséget kaptam utánpótlás edzőként és oktatóként dolgoztam első gyermekem születéséig. 2000-ben családommal megalakítottuk a Mazsola Úszó Tanodát. A Családi házunk aljában lévő tanmedencében kezdtük el az érdi gyerekek úszásoktatását. Itt kapta meg az alapokat többek között Milák Kristóf is. Büszke vagyok rá hogy én taníthattam meg neki az úszás alapjait. Innen nőtte ki magát az Első Érdi Úszó Egylet Egyesület ahol már versenyzési lehetősége volt a gyerekeknek.Ezzel megalapoztuk az érdi úszósport jövőjét. Ebben az egyesületben utánpótlás edzőként és oktatóként is dolgoztam. 2016 januárja óta munkámban az oktatásé lett a főszerep. Azért dolgozom hogy minél több gyermek szeresse meg ezt a gyönyörű sportot és függetlenül attól hogy később versenyszerűen vagy hobbi szinten folytatja megfelelő vízbiztonsággal és szép technikával ússzon.

Érdi ViziSport oktatás
Szabó Eszter

2018 óta dolgozom Érden úszás oktatóként. Sportszerető családban nőttem fel, szüleim támogatták sikeres atléta sportpályafutásomat. Sportsérülésem miatt fordultam az úszás felé, ami nagyban segítette gyógyulásomat. Mindig is gyermekekkel szerettem volna foglalkozni, így úszás oktatóként ez teljesülhetett. Nagyszerű kollégákkal dolgozom együtt azért, hogy az érdi és a környéken élő gyermekek megtanulják és megszeressék az úszást, jól érezzék magukat ebben a közegben.

Érdi ViziSport oktatás
Lakakisz-Mutafisz Niké Afrodité

Lakakisz-Mutafisz Niké Afrodité a nevem.Az úszás nagy szerepet töltött be az életemben. Mondhatni az uszodában nőttem fel.A "második" otthonom volt. Ezért is választottam ezt a gyönyörű szakmát,az oktatást. Szakmámat 2010.-ben szereztem meg.Szeretek gyerekekkel foglalkozni. Nagy örömmel tölt el,hogy a megszerzett tudásomat átadhatom másoknak is. Fontos számomra,hogy gyermekük szépen megtanuljanak úszni,ha csak hobbi szinten is. Végül de nem utolsósorban ki kell hangsúlyozni,hogy az úszás jó testmozgás,ráadásul nagyon egészséges.